Zeg eens eerlijk ben je super trots op de profiel foto die je van jezelf hebt?

 

Straalt deze foto precies uit wie jij bent?

 

Waar je voor staat in jouw business?

 

Waar jij in gelooft?

"Het is echt een moment waarin je je zelf in het zonnetje zet. Een moment waarop je jezelf ziet en je beseft: Wow, ik gun het mezelf om me zo mooi en zichtbaar te laten zien. Het is een cadeau voor jezelf, maar ook echt een strik om dat wat je doet en neerzet en wie je bent” Gun jezelf dit cadeau mét strik!’
-Willemijn-

De meeste mensen zitten online te scrollen op hun telefoon, omdat ze daar nu meer tijd voor hebben.

Zichtbaar zijn en connectie met jouw ideale klant is nu super belangrijk.

 • Dit begint met een goede profielfoto, want we zijn allemaal benieuwd wie het gezicht is achter een onderneming.
 • Deze foto is de eerste indruk die jij maakt op jouw ideale klant. Die eerste indruk kun je maar één keer achterlaten.
 • Een foto zegt meer dan duizend woorden
 • Met deze foto ben je herkenbaar, laat je zien wie je bent en waar je voor staat.

Laat een verpletterende eerste indruk achter bij jouw ideale klant.

Het is belangrijk om deze profielfoto zo nu en dan te vernieuwen. Je verandert met de jaren en ook hoe jij in je business staat.

Misschien heb jij wel groot licht aangezet, maar is dat nog niet te zien op je profielfoto.

 

Samen met portretfotografen in Nederland hebben we de handen ineen geslagen en hebben we deze actie bedacht.

 

Speciaal voor jou om:

 • te laten zien wie jij bent.
 • die prachtigste en krachtigste versie van jou te laten zien.
 • connectie te gaan maken met jouw volgers d.m.v. de foto

Voor de voedselbank

 

Om de gezinnen te steunen die het nu extra moeilijk hebben. 20% van het bedrag wordt namelijk direct gedoneerd aan voedselbank Walcheren. Een win-win situatie!

 

Locatie

Uiteraard houd ik rekening met de regels van de RIVM en fotografeer ik op 1,5 meter afstand. Mogelijkheden voor een locatie zijn bijvoorbeeld op een buitenlocatie, op het strand of bij een mooie muur in het centrum van de stad. Het kan ook zijn dat jij zelf een locatie hebt, waar de 1,5 meter in acht gehouden kan worden. Ook is het mogelijk om naar mijn studio te komen, deze is ruim genoeg om op 1,5 meter afstand te blijven. Uiteraard zullen we de mogelijkheden bespreken in een gesprek.

HOE WERKT HET?

 

 

DE ZAKELIJK PORTRET SHOOT GEEFT RECHT OP:

 • 1 uur portretsessie op locatie
 • 2 hoge resolutie digitale portretten
 • Meerdere kleding wissels
 • voorafgaand aan de shoot ontvang je van mij tips waardoor jouw foto's nog mooier worden.

 

De investering is € 390,- (inclusief btw)

 

Je bestelt je shoot via onderstaand formulier.

 

De shoot plannen we op korte termijn in. Op een buitenlocatie naar keuze of bij jou werkplek. Ik zal fotograferen conform de regels van het RIVM, wat inhoudt op 1,5 meter afstand.

 

Dit is niet alleen een geweldige investering voor jezelf als gezicht van je onderneming, je ondersteunt ook de kleine ondernemer én gezinnen die het nu extra moeilijk hebben.

 

Wil jij de shoot liever met visagie. Dat kan! Je kunt alvast je shoot inboeken en dan plannen we, als het weer mogelijk is voor de visagiste om te werken, een shoot in. Je bestelt dan een voucher. Deze is 1 jaar geldig na de datum van afname.

 

Bestel vandaag nog je zakelijke profielfotosessie via onderstaand formulier

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.
Wat heel fijn is aan werken met Linda is, is dat ze aanwijzingen geeft en goed ziet hoe ze je het beste tot zijn recht laat komen op een foto. Want waar laat je je handen en waar kijk je naar...als je geen professional model bent dan kan een fotoshoot soms wat onwennig voelen. Linda maakt dat het helemaal niet onwennig voelt en dat zie je terug in haar foto's! - Cindy

Meest gestelde vragen

 

"Ik vind het best eng om op de foto te gaan!" De meeste mensen vinden het spannend, maar ik stel je op je gemak en help je met de poses. Zodat jij ontspannen en helemaal als jezelf op de foto staat.

 

"Ik wil liever een shoot met visagie" Dat kan! Als het weer mogelijk is om samen te werken met een visagiste, zal ik de sessie dan inboeken. Je kunt wel alvast een voucher boeken om je plekje te reserveren en om de voedselbank te steunen. Zodra het mogelijk is zullen we de sessie dan inboeken

 

"Linda, jij fotografeert toch alleen vrouwen? Nee hoor, ik maak ook zakelijke portretten voor mannen. Ik richt me voornamelijk op vrouwen en laat deze op mijn Social media en website zien, maar maak wel degelijk ook portretten van mannen.