VERSTOP JIJ JEZELF?

Zichtbaar zijn

 

Je bent ondernemer en je hoort het overal om je heen.

 

Je moet zichtbaar zijn, want

  • dan weten je volgers wie je bent, volgers die misschien klant kunnen worden
  • anders weet niemand wat je doet en waar je passie ligt
  • dat staat professioneler.

maar, hoe onzichtbaar ben je eigenlijk. En welk verhaal vertel je jezelf dat je niet op de foto gaat, zodat jou klanten je leren kennen.

 

Even wennen

En ik weet hoe het voelt, want voor mij is het ongeveer een jaar geleden dat ik mezelf meer ging laten zien, daarvoor liet ik altijd foto’s van klanten van mij zien en kwam ik erachter dat mijn volgers het veel leuker vonden om een foto van mij te zien en dat ik daar veel meer reacties op kreeg.

 

Ik zag ook dat ik niet degene aansprak die ik wilde aanspreken en vroeg mezelf af, wat wil ik nou uitstralen? Je website en je social media zijn toch de etalage van je business en de eerste indruk die iemand van je krijgt.

 

In het begin moest ik ook even wennen om mezelf meer te laten zien.

En ik merkte dat, hoe meer ik mezelf liet zien, hoe leuker het was en dat ik veel meer connecties met mijn volgers kreeg en mijn ideale klant ging aanspreken.

 

Nu laat ik meer van mezelf zien en vertel ik meer wat ik vind, waar mijn passie ligt en waar ik je het beste mee kan helpen.

 

Ik vind het ook belangrijk dat voordat ik iemand ga fotograferen dat ze al een indruk van me heeft, omdat de meeste mensen het al spannend vinden om voor de lens te staan.

Willen mensen mij wel zien?

Ook dit hoor ik regelmatig van klanten: 'Als ik teveel beelden van mezelf laat zien dan denken ze misschien dat ik narcistisch ben' Willen mensen dit wel zien?

 

Maar het grappige is dat je dat jezelf vertelt, want je volgers en je klanten vinden dat juist leuk om jou te zien. Je passie te zien en te weten te komen waar je ze mee kan helpen en die enkeling die dat dan toch vindt, die is niet jou ideale klant ;)

 

YES, ik ben erbij!

(gratis) Webinar

 

In februari start ik met een (gratis) webinar Trek de Juiste Klanten aan met Beter Beeldmateriaal, waarinik je precies wil laten zien,

  • waarom het nu tijd is om jezelf te gaan laten zien
  • dat het niet meer nodig is om jezelf te verstoppen
  • dat het ook voor jou mogelijk is, ook al weet je nu nog niet hoe
  • en hoe je je gaat voelen als je beeldmateriaal hebt dat precies bij je past, waar je blij van wordt, wat je wilt laten zien en waardoor je klanten jou gaan leren kennen.

Het wordt geen webinar met een stappenplan, maar met veel tips en verhalen, zodat ik laat je wel zien dat het ook voor jou mogelijk is.

 

Ik hoop dat jij erbij bent.

 

YES, ik ben erbij!
Liefs, Linda

Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze Privacy & Cookie Policy. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten