Mijn eigen stijl

Een eigen stijl ontwikkelen

Toen ik 7 jaar geleden aan de fotovakschool begon, hamerde ze erop dat je je eigen stijl moest krijgen. Ik worstelde toen eerst met de techniek en de connectie maken met mijn model en dacht ik krijg nooit mijn eigen stijl. Wanneer ga ik die nou ontdekken?

En vandaag stond ik met iemand naar mijn wand in de studio te kijken met mijn portretten en toen dacht ik daar ineens aan. Mijn eigen stijl! Ik kan nu wel na 7 jaar zeggen dat ik een eigen stijl heb. Qua fotograferen, qua zacht licht gebruik, de bepaalde connectie die ik maak met mijn model en dat ik toch weer elke keer die blik kan vangen. En dan uiteraard als finish touch de bewerking in photoshop.

Ik denk dat ik nu na 7 jaar mijn stijl kan omschrijven als zacht, romantisch en toch een beetje mysterieus door de blikken van mijn modellen en daar ben ik heel erg trots op!

Ben heel benieuwd hoe jullie mijn stijl zouden omschrijven?

 

Wil jij nou ook een prachtige foto van jezelf en dat in deze stijl, stuur me dan een bericht en dan vertel ik je er graag meer over.

Of je bent fotograaf en wilt meer weten over hoe ik te werk ga tijdens een shoot, bekijk dan of de masterclass portretfotografie iets voor jou is.

 

TOT SNEL!

Liefs, Linda

Gratis E-Book The Power of Posing

 

Dit e-book heb ik speciaal geschreven voor jou als liefhebber van portretfotografie. Het maakt niet uit of je beginnend of gevorderd bent. Als jij meer wil weten hoe je het beste iemand door de poses heen kan loodsen, hoe je die volledige connectie met diegene maakt die voor jou lens staat en zo de energie van iemand kan shiften voor betere resultaten. Waardoor niet alleen je model een veel toffere ervaring heeft tijdens de shoot, maar ook jij veel meer haalt uit elke fotoshoot.

Facebook Groep: Community voor (portret) fotografe: Waanzinnige portretten in je eigen stijl

 

Een community voor (hobby) fotografen waar we kennis delen met elkaar. Elkaar inspireren en waar je terecht kunt met al je vragen over fotografie, ondernemen en mindset. Dus heb je een passie voor fotografie sluit je dan gezellig aan. Aanmelden kan via onderstaande link.