Linda’s fotografie verhaal

Wie ben ik?

Fotograferen doe ik al van jongs af aan. Het begon allemaal met het fototoestel meenemen op reis met mijn ouders. En dan terugkomen met meerdere volgeschoten rolletjes.

Na meerdere jaren in de reiswereld gewerkt te hebben kreeg ik mijn eerste digitale camera en begon de creatieve kant weer te kriebelen.

Allereerst heb ik een workshop fotografie gevolgd om te kijken hoe die digitale camera nu werkte. Al snel was ik eruit en heb me toen ingeschreven voor de opleiding vak fotografie op de fotovakschool. Deze heb ik in maart 2013 met succes afgerond.

De reiswereld heb ik nu voorgoed vaarwel gezegd en ben ik nu full time aan het fotograferen. En ik vind het heerlijk!

Nu huur ik een studio  in Middelburg. Een super mooie ruimte met geweldig (dag) licht. Hier is het mogelijk om een mooi portret van jou te maken.

Zowel voor jezelf als voor je zakelijke pagina. Uiteraard werk ik ook graag op locatie. Of het nou op het strand is of in een gaaf oud pand. Alles is mogelijk.

In de studio geef ik, met veel plezier, verschillende fotografie workshops. Ik vind het leuk om andere mensen enthousiast te maken over fotografie. En het zijn ook nog eens hele gezellige middagen.

Naast dat ik achter de camera sta, volg ik eens in de zoveel tijd zelf ook een workshop. In 2012 heb ik de kinderfotografie workshop van Laura Vink gevolgd en oktober 2016 ben ik afgereisd naar Bologna, Italië om alles over bruidsfotografie te leren van Ralf Czogallik van Eppel fotografie.

Wat ik vooral belangrijk vind is dat je plezier hebt tijdens de fotoreportage en dat je je op je gemak voelt.

Tijdens deze reportages werk ik veelal samen met visagistes en (haar-)stylistes.

Naast een fotoreportage kan je natuurlijk ook afdrukken, een foto op canvas of een leuke cadeaubon bij mij bestellen.

Je kunt een vrijblijvende afspraak maken zodat je wensen besproken kunnen worden. Op verzoek maak ik dan vrijblijvend een offerte.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten!

‘You are beautiful ♥ let me capture it’

         Tot dan!

  Linda

 

 

Contact

T +31 6 13452895

info@lindahemmesfotografie.nl

Studio Middelburg, Zeeland NL

Social

Instagram posts