Linda Hemmes fotografie is jarig

Linda Hemmes fotografie is jarig en bestaat nu 9 jaar.

Een mooi maar bewogen jaar. Op naar het volgende jaar.

Er is ineens weer een jaar voorbij. Wat gaat de tijd toch snel als je het naar je zin hebt, maar wel wat voor een jaar. Eén die ik van te voren niet zag aankomen. In deze blog neem ik je mee in het 9e jaar van Linda Hemmes fotografie.

Linda hemmes fotografie jarig

Laten gaan

Vorig jaar besloot ik een aantal dingen niet meer te doen. O.a. geen groepsfotografie meer voor de hoge scholen en met de bruiloften zou ik ook stoppen. Behalve één, die ik afgelopen vrijdag heb mogen doen. En hij was prachtig. (Geloof me ik heb even getwijfeld of ik wel de juiste beslissing had genomen). Het is niet dat ik het niet leuk vind, maar ik mijn passie ligt bij het fotograferen van vrouwelijke ondernemers en mentor zijn voor fotograferen. En soms moet je dan iets laten gaan, zodat ze plaats kunnen maken voor iets mooiers.

Ibiza

Ik neem je even mee terug in de tijd. Begin november vloog ik samen met Sophie, mijn vaste visagiste  naar Ibiza. Daar hebben we 4 niet alleen prachtige, maar ook inspirerende vrouwen in beeld mogen brengen op waanzinnige locaties. Want dat is wat ik wil, die vrouwen vast leggen op beeld op de waanzinnigste locaties.

Portret Veronique fotograaf Linda Hemmes

Begin van 2020

In januari had ik mijn doelen gesteld, mijn visie was helder. Mijn vision board was klaar en hing naast mijn computer, zodat ik er elke dag naar kon kijken. Dit doe ik elk jaar zodat ik weet waar ik naar toe wil met mijn business.

Maart 2020

Met 3 mooie dames ging ik naar het prachtige Parijs. Super veel beelden werden er gemaakt en zelfs een video. Een video die ik zou gaan gebruiken in mijn marketing. Het plan was prachtige vrouwen fotograferen op een top locatie……Parijs. Niet wetende dat het er 2 weken later compleet anders uit zou zien dan dat ik van te voren bedacht had. Wat we allemaal van te voren bedacht hadden.

En toen…

Toen zat ik ineens 10 weken thuis. De optie dat een overheid zou zeggen dat je niet meer mag werken, die had ik nog niet bedacht. Wow, geloof me een challenge was het. Niet alleen de onzekerheid en angst die er in het begin was over gezondheid en veiligheid, maar ik kreeg ook te maken met afzeggingen en geen zicht op nieuwe opdrachten. Heftig! Ik krijg regelmatig de vraag, ‘Waarom ben je niet gaan fotograferen, dat kan toch op 1,5 meter afstand?”. Ja, dat kan zeker, maar ik werk altijd met een visagiste en ik geloof in de kracht van de visagie, het gevoel wat het je geeft en het resultaat. Mijn beelden kan ik niet maken zonder  de samenwerking die ik heb met een visagiste. Dus ik besloot volledig bij mijn eigen visie te blijven. Dit is waar ik in geloof, dit is mijn stijl en dit is wat ik wil.

Academy

De tijd die ik had besteedde ik nu voor het maken wat al heel lang op mijn verlanglijstje stond. Online mentor zijn voor fotografen. In no-time maakte ik mijn video’s voor mijn online basis fotografie cursus, een cursus die ik normaal altijd in mijn studio gaf. Een nieuwe website met leeromgeving was in een paar weken klaar. De Linda Hemmes Academy was een feit, een online omgeving  voor diegene die ook de passie voor de fotografie hebben gevonden en die ik met mijn kennis naar een volgend level kan helpen. Niet alleen de online cursus is er nu te vinden, maar ook mentorsessie voor fotografen en mijn nieuwe Mastermind.!

“Stars can’t shine without darkness”

Wat ik je wil meegeven met deze blog.

Ga voor wat jij wil. Wat is jou why? Waarom doe je wat je doet? En kijk hier elke dag naar,  blijf daarin geloven, want daar ligt de waarde die jij, en alleen jij,  kan geven aan iemand anders. Wat ik het allerliefste doe vrouwelijke ondernemers hun mooiste zelf wil laten zien met mijn beelden, zodat ze zichtbaar zijn voor hun droomklanten en omdat ze het waard zijn om in de spotlight te staan en daarnaast die fotograaf in jou wakker schudden zodat je gaat zien welke waarde jij kan geven aan iemand anders met jouw beelden.

“Don’t dream your life, Live your dream”

Wie jarig is trakteert

En omdat ik mijn business birthday groots wil vieren en graag iets weg wil geven. Heb ik iets tofs voor je. Ik heb een voucher t.w.v. € 250,- die je als korting kunt gebruiken bij een beeldbank shoot of voor één van de mentorsessies. Let me know waarom kan jij nieuwe beelden gebruiken of zou je een mentorsessie met mij willen en misschien win jij deze toffe prijs.

De winnaars zijn inmiddels bekend

 

Liefs, Linda

Gratis E-Book The Power of Posing

 

Dit e-book heb ik speciaal geschreven voor jou als liefhebber van portretfotografie. Het maakt niet uit of je beginnend of gevorderd bent. Als jij meer wil weten hoe je het beste iemand door de poses heen kan loodsen, hoe je die volledige connectie met diegene maakt die voor jou lens staat en zo de energie van iemand kan shiften voor betere resultaten. Waardoor niet alleen je model een veel toffere ervaring heeft tijdens de shoot, maar ook jij veel meer haalt uit elke fotoshoot.

Facebook Groep: Community voor (portret) fotografe: Waanzinnige portretten in je eigen stijl

 

Een community voor (hobby) fotografen waar we kennis delen met elkaar. Elkaar inspireren en waar je terecht kunt met al je vragen over fotografie, ondernemen en mindset. Dus heb je een passie voor fotografie sluit je dan gezellig aan. Aanmelden kan via onderstaande link.