Wil jij een mooi portret van jezelf of je dochter?

Besta jij in foto's?

Ben jij klaar voor een zelfvertrouwenboost?

gewoon Omdat ook jij een prachtig portret van jezelf verdient.

BOOST JE ZELFVERTROUWEN


Ik hoor steeds vaker dat vrouwen geen portret van zichzelf hebben. Ja, we hebben 100 selfies op onze telefoon staan. Ik vind het zo jammer dat deze alleen op onze computer of onze telefoon staan. Waarom hebben we niet een mooie geprint portret van onszelf in huis hangen? En ik snap het hoor. Het is super spannend. Maar ik zie jou!

 

Hoe zou het voor je zijn als je helemaal niet fotogeniek hoeft te zijn, omdat ik het als mijn taak zie om jou prachtig op de foto te zetten.

Ik en mijn team je tijdens de shoot volledig op je gemak stellen, we je helpen met alle poses en zorgen dat je steeds meer relaxt voor mijn lens zal staan, zodat we beelden gaan maken waar ik jou kan laten zien hoe mooi je bent. We gaan dus niet alleen prachtig beeld van jou maken maar je krijgt hierdoor ook veel meer zelfvertrouwen en een ervaring dat je anders naar jezelf zal gaan kijken.

 

Daarom deze'Jij bent Mooi' fotosessie, omdat ik graag wil dat meisjes en vrouwen (vanaf 14 -99 jaar) een mooi portret van zichzelf hebben. Ik ben namelijk van mening dat de leeftijd tussen 15 en 26 een leeftijd is waar het heel erg belangrijk is voor haar zelfvertrouwen om een goede foto te hebben. Daarna willen we liever dat onze kinderen op de foto gaan, maar het is ook heel belangrijk voor jou dat je een prachtig portret van jezelf hebt. En niet alleen voor jezelf maar ook voor je naasten. We hebben wel wat beelden digitaal op onze telefoon of computer maar niet uitgeprint.

 

En omdat ik heel graag wil dat jij een prachtig beeld van jezelf geprint hebt, krijg jij van mij een giftvoucher t.w.v. € 150,-. Deze voucher is in te wisselen voor een

afdruk van jouw mooiste beeld formaat 30x45 en ditzelfde bestand digitaal, die we tijdens deze sessie gaan maken.

 

Ik wil jou graag laten zien dat jij mooi bent!

 

Een mooi kado bijvoorbeeld voor je dochter haar 16e of 18e verjaardag of gewoon

omdat je een prachtig portret van haar of van jezelf wilt hebben.

De Fotosessie

 

Je komt naar mijn studio in Middelburg. Daar word de visagie en je haar gedaan door een professionele visagiste en gaan we kijken welke kleding sets we gaan gebruiken.


Tijdens de fotoshoot zal ik je in alles begeleiden, je op je gemak stellen en helpen bij het poseren.

In de studio kunnen we meerdere achtergronden gebruiken, bijvoorbeeld wit en zwart, maar ook grijs of roze. Ook heb ik een kledingrek met kleding die we kunnen gebruiken voor de shoot. Je mag 2 a 3 setjes kleding meenemen.

 

We gaan magazine style beelden maken van jou en het allerbelangrijkste vind ik dat je even een momentje voor je zelf hebt en een leuke tijd.

Reveal sessie

 

Na de fotoshoot, binnen 3 weken, kom je terug naar de studio, waar ik je jouw foto's (of van je dochter) laat zien, tijdens de 'reveal sessie'.

Er is een selectie van de beelden geprint en in een passe partout. Tijdens deze reveal sessie kan je jouw uitgekozen foto's bekijken en vast houden.

Dan kan jij jouw mooiste beeld uitkiezen en met de giftvoucher zal ik deze voor je bestellen (+ ditzelfde beeld digitaal).

Uiteraard mag je de andere prints dezelfde dag meenemen, deze zijn ter plekke aan te schaffen (niet inclusief).

Print

 

Boek jij een 'Jij bent mooi' shoot dan krijg je van mij een giftvoucher voor een afdruk van 30x45 daar kado bij.

Ik vind het namelijk heel erg belangrijk dat een foto geprint wordt, het is zonde om deze alleen op je computer te laten staan. (exclusief de passe partout en een lijst)

Before & After

"Goed gedaan, ik word blij met naar mezelf kijken op een foto, en dat is uniek " -Irene-

Kom jij met je moeder, dochter of vriendin naar de studio, super leuk! Voor een 2e of een 3e persoon geldt een speciaal tarief van € 100,-, mits je op dezelfde dag komt.

Tijd: 9.30 - 12.30 of 13.00 - 16.00

 

Op dit moment zijn er geen vaste data. We plannen, in overleg, een datum voor je fotosessie.

 

Je kan je Jij Bent Mooi sessie nog plannen heel 2019, de afspraak dient dan plaats te vinden voor 31 maart 2020

 

 

Kom jij naar mijn studio om een prachtig portret van jezelf te laten maken?

Een aantal reviews van klanten:

 

‘Onze dochter had een fotoshoot cadeau gekregen bij Linda, inclusief visagie. Wat heeft ze het leuk gehad, eerst in de make-up en daarna voor de lens. Het ging allemaal heel relaxed en Linda gaf goede aanwijzingen.

 

"Bij Linda voel je, je gelijk op je gemak en dat is terug te zien in de foto’s. Het resultaat is prachtig geworden’
‘Goed gedaan, ik word blij met naar mezelf kijken op een foto, en dat is uniek ‘ -Irene-

 

‘Linda is een vrolijke sympathieke vrouw die je geweldig doorheen de fotoshoot begeleidt. We hebben veel gelachen, en te veel lachen is heel ontspannend, maar voor de foto toch beter ‘lachen met je ogen’. Ja, ook dat kan ik dus blijkbaar allemaal, als Linda maar zegt hoe het moet

 

"Ik had de eer als één van de eersten gefotografeerd te mogen worden in haar nieuwe studio. Een prachtige lichte zen ruimte. Ik kan iedereen aanraden om door Linda het mooiste van jezelf vast te laten leggen op beeld. Bedankt Linda! -Margreet-

 

‘Ik heb een geweldige middag gehad. Ik ben altijd bang geweest van de camera. Linda heeft me gerustgesteld en hele goede aanwijzingen gegeven. Ik heb nu eindelijk hele leuke en mooie foto’s van mezelf. Daar ben ik zo ontzettend blij mee. Dank je wel Linda!!'

 

‘Linda is een talent..!! Ze kreeg het voor elkaar dat ik ontspannen kon poseren, wat op zich al een wonder is, want ik hou eigenlijk helemaal niet van op de foto gaan. Door haar eigen ontspannen houding werd het een hele leuke en gezellige fotoshoot, die prachtige foto’s heeft opgeleverd..!! Ik ben er helemaal blij mee, thanxxx Linda -Josien-

Wil je graag eerst nog meer informatie en beeld ontvangen? Vraag dan mijn Jij Bent Mooi magazine aan.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ik stuur je het magazine per e-mail toe. Geheel vrijblijvend.

 

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

Bij het invullen van het contactformulier zullen de persoonsgegevens voor een bepaalde periode bewaard worden voor het verlenen van service, maar de ingezonden informatie zal niet worden gebruikt voor marketing doeleinden. Bij het gebruiken van dit contactformulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in onze Privacy Policy. Voor de volledige privacy verklaring klik hier.