Gratis download om zichtbaar impact te maken

Read More...
‘Ik heb een tekst geschreven op Instagram, maar ik heb helemaal geen beelden die ik kan erbij kan posten.’ Eindstand: dan post ik helemaal niks.

En dit hoor ik wel vaker in mijn gesprekken met ondernemers. Ze hebben super veel om te delen, maar weten niet wat ze moeten posten qua beeld en uiteindelijk posten ze niks. Wat super zonde is natuurlijk, want het is zo belangrijk om zichtbaar te zijn.

Ik zeg altijd. Jouw volgers moeten jou zien. Jou leren kennen en uiteindelijk ‘verliefd’ op je worden om daarna de stap te maken om klant te worden. Dus verstoppen is geen optie.

Zichtbaar Impact

Daarom is het zo belangrijk om een beeldbank te hebben die precies bij je past, die laat zien wij jij bent en waarmee je connectie gaat maken met jouw volgers en ideale klant. En beelden die consistent zijn, dezelfde sfeer hebben en helemaal JIJ zijn.

Maar….doordat ik niet kon fotograferen. Ja, uiteraard kon ik wel fotograferen, maar ik werk altijd met een visagiste en die kan helaas niet op 1,5 meter afstand blijven 😉

Dus ben ik mijn beelden eens doorgaan lopen om te zien welke beelden ik voor jou beschikbaar kan stellen, zodat jij zichtbaar kan zijn.

Beelden waar jij alleen nog de tekst bij moet bedenken en daarna de connectie maken met jou volgers. Je kunt ze gebruiken voor je feed maar uiteraard ook in je stories.

De eerste 30 staan online. Variërend van quotes – stil levens. Hieronder een paar die je kunt vinden:

Je mag ze gebruiken hoe jij wilt. Uiteraard alleen voor eigen gebruik. Ik ben super benieuwd welke jij kan gaan inzetten voor jouw posts. Je kun #zichtbaarimpact gebruiken zodat ik kan zien welke jij gebruikt. Vul hieronder het formulier in en je ontvangt van mij de link.

Haal hier jouw download link op

Gratis Brand Gesprek

Beelden waar jij voor nu even vooruit kunt, maar mocht je een beeldbank willen hebben die precies uitstraalt waar jij voor staat en wat jouw missie is. Vraag dan een gratis brand gesprek aan waar we samen gaan kijken wat er bij jou past.

Heel veel succes met zichtbaar zijn!

Liefs, Linda