Werkwijze Linda Hemmes, fotograaf in Zeeland

Als fotograaf in Middelburg, Zeeland  ga ik op een eigen manier te werk bij een fotoshoot. Het bijzondere Zeeuwse licht is hierbij een uniek gegeven. Grote fotografen en schilders wisten en weten nog steeds de weg naar Zeeland als het aankomt om speciale licht inval vastleggen in hun werk.

Voor de fotoshoot

Je hebt besloten om een afspraak met mij te maken, er volgt hoogstwaarschijnlijk een fotoshoot in Zeeland. Wat leuk! Dit kan je het beste doen door mij een mail te sturen via het contact formulier. Dan kan ik je een offerte sturen met de gevraagde informatie. Samen zullen we dan een geschikte datum en tijd afspreken. En de locatie waar we afspreken. In de studio of op een andere locatie. Daar is van belang wat je precies als achtergrond wilt op de foto. Wil je bv naar het strand of liever een leuke fotosessie in de stad. Als je liever een groene achtergrond wilt hebben, dan kunnen we ook in een park of het bos afspreken.

Tijdens de fotoshoot

Op de afgesproken locatie zullen we elkaar ontmoeten. Eerst zal ik ik/jullie op je/jullie gemak stellen. Een praatje of even een stukje wandelen (indien op locatie).Uiteraard zal ik aanwijzingen geven wat betreft poses of een leuke achtergrond. De bedoeling is dat er spontane en ongedwongen foto’s uit gaan komen.

Na de fotoshoot

Nu begint voor mij het allerbelangrijkste, de selectie van de foto’s. Waarom maak ik een selectie van de foto’s en laat ik niet alles zien in de online gallery. Dit omdat ik van een bepaalde pose meerdere foto’s maak. Het kan zijn dat je net je ogen dicht doet of iets dergelijks. Deze foto zit dan niet in de selectie. Ik selecteer de allermooiste foto’s! Van deze selectie maak ik een persoonlijke gallery voor jou/jullie met een wachtwoord op mijn website. Deze link en wachtwoord stuur ik per e-mail naar je/jullie toe. Deze selectie bestaat uit minimaal 20 a 25 foto’s, maar het kunnen er ook wat meer zijn.

De bestelling

Het is mogelijk om van te voren al een pakket te kiezen met het aantal digitale bestanden. Of misschien heb je al een formaat van een canvas dat je graag wilt ophangen of kado wilt doen, dan kan je dat alvast aangeven voor de fotoshoot. Achteraf kan je uiteraard altijd nog meer bestellen! Als je het nog niet weet kan je alleen kiezen voor de fotoshoot prijs en dan later beslissen wat je erbij wilt bestellen.

fotograaf Middelburg

 

Contact

T +31 6 13452895

info@lindahemmesfotografie.nl

Studio Middelburg, Zeeland NL

Social

Instagram posts