Dromen kunnen uitkomen

Opening studio

Het lijkt zo lang geleden! Nu alweer 2,5 week. In deze blog wil ik jullie een stukje meenemen hoe het allemaal begon en hoe onze opening eruit zag. Want het was best een rollercoaster en deze nam ik samen met Jody Deijnen.  Jody en ik kwamen met elkaar in contact toen ze naar mijn oude studio in InMiddels kwam voor een portret fotoshoot, Het klikte meteen! We hadden meerdere malen contact, ook toen ze een jaar in Australië was met haar gezin. En tijdens dat jaar hadden we een ruimte gezien dat wel eens onze droomstudio zou kunnen worden. Jody en ik hadden allebei dezelfde visie hoe die studio er dan uit moest zien, dus dat kwam goed uit! Mijn vision board van mijn droomstudio hing al een tijdje naast mijn computer.

 

 

Onze droomstudio

We hadden een locatie op het oog en ik was al een keer naar binnen gaan gluren, maar we konden nog geen afspraak maken want Jody was aan de andere kant van de wereld. Toen Jody terug kwam konden we actie ondernemen om ruimtes te gaan bekijken. En we hebben er een aantal gezien, maar deze locatie bleef toch trekken! Dus moesten we toch een keer binnen gaan kijken en  we waren op slag verliefd. Dit moest het gewoon worden! Een aantal maanden later hebben we het contract getekend en daarna begon het regelen, een vloer (en als je ons op social media volgt dan weet je dat die fantastisch is), opbergruimte en een bed. Daarnaast gingen de bruiloften, geboortes en (familie) fotoreportages gewoon door, dus werden de agenda’s regelmatig bij elkaar gelegd wanneer we weer een stukje verder konden gaan met de studio klaar te maken. Het kwam dan ook net zo uit dat de vloer gelegd werd toen ik op vakantie was op Gran Canaria (Arnold, Marc en Martin nogmaals bedankt daarvoor!)

Wall of Fame

Wij waren nu helemaal blij met onze ruimte, maar deze moesten we toch ook laten zien aan vrienden en familie. Want die hadden wel onze enthousiaste verhalen gehoord, maar als je dan de ruimte binnenstapt en de energie voelt die daar hangt, dan is het toch heel anders. Dus besloten we, tijdens een lunch, om de studio officieel te gaan openen. Weer hadden we veel dingen te regelen! Het werk ging gewoon door en de datum kwam steeds dichterbij. Een ding wat we in ons hoofd haddenwas onze “Wall of Fame”, ja ja dit zagen we helemaal voor ons. Dit wordt gaaf! Lijsten hadden we ingeslagen in verschillende formaten en afdrukken besteld en ik heb mijn vader een berichtje gestuurd ‘Pa, kan je wat lijsten ophangen ‘. Op vrijdag, 1 dag voor de opening, kwam mijn vader ons helpen met deze wand. Wat wij ons allebei niet gerealiseerd hadden, was dat het wat meer tijd in beslag zou nemen…….totaal 10 uur! Maar, wat een meesterwerk en we zijn er zo blij mee. Elke keer moet ik er gewoon even voor staan of heerlijk op de bank gaan zitten om te kijken.

Opening

Op 6 oktober was het dan zover, de opening van de studio! We hadden de weken ervoor zo hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen. En daarbij horen dan wat hobbels. Wat uiteraard niet erg is, want als je over die hobbels heen kan komen dan kom je er alleen maar sterker uit. We hadden alles geregeld en het weer was prachtig.

Sponsoren

Zonder een paar mensen hadden we deze opening niet tot een succes kunnen maken, daarom wil ik deze personen bedanken. De prachtige taart met cupcakes met onze logo’s (hoe leuk was dat!) waren gemaakt door Zoet Goed Taarten. De studio werd ook opgefleurd door het prachtige pakket van Ilse van Es Bloemenatelier. En als verrassing had ze nog twee super leuke bloemstukjes gemaakt die we in de studio konden zetten.  De hapjes tijdens de opening werden verzorgd door Greserveert, hoe heerlijk dat we de catering uit handen konden geven en iedereen van heerlijke hapjes hebben kunnen genieten. Voorafgaand aan de opening hebben we iedereen een officiële uitnodiging gestuurd, deze werden verzorgd door KEK print service . Terwijl we allebei aan het rondrennen waren om alles op tijd in orde te maken kwam Sophie met haar visagie koffer. Onze redder in nood, want zo´n opening betekent ook wat minder slaap + wallen, terwijl ik de vloer aan het dweilen was zorgde Sophie ervoor dat Jody er tip top uitzag en daarna heeft ze mijn visagie gedaan en was Jody de puntjes op de i aan het zetten. Sophie Bliek wat moesten we doen zonder jou! Helemaal leuk bij onze witte outfit. En uiteraard de moeder van Sophie, die ons ook de nodige klusjes uit handen heeft genomen. Dank je wel Marte van Gillissen Artwork, die onze foto’s heeft gemaakt tijdens de opening, zodat wij ons met de gasten konden bezig houden.

En als laatste Jody, je bent een topper! Zonder jou had ik deze droom niet waar kunnen maken en we gaan nog zoveel leuks doen en laten zien van deze studio.

Studio naam

Tijdens de opening hebben we ook de naam onthuld van onze studio. Deze is verzonnen door Elodie en zijn we heel blij mee. De naam van onze studio is Studi’O La Laa!

Wil je ons volgen op social media, zodat je op de hoogte kan blijven van de studio?

INSTAGRAM LINDA &  INSTAGRAM JODY

 

 

Liefs, Linda