Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een fotoshoot?

Contactformulier

 

Allereerst bedankt voor je interesse voor mijn fotografie. Om het doorsturen van de nodige informatie op je wensen af te stemmen wil ik je vragen om het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Ik zal je een antwoord geven op je vraag of een vrijblijvende offerte sturen.

Klik na het invullen van alle velden helemaal onderin op verzenden.

De aanvraag zal dan naar mij door worden gestuurd en er zal een bevestigingsantwoord te zien zijn indien het gelukt is.

TIPAls je niets van mij terug verneemt, raadpleeg dan zeker je ONGEWENSTE e-mails, want daar kan het antwoord in terecht zijn gekomen.

  Dank je wel voor het invullen van dit contactformulier! Je ontvangt binnen 48 uur een reactie terug van mij. Heb je sneller een antwoord nodig bel me dan op 

  +31 6 13452895.

  TIP Als je niets van mij terug verneemt, raadpleeg dan zeker je ONGEWENSTE e-mails, want daar kan het antwoord in terecht zijn gekomen.

  Please check your SPAM inbox .

  Bij het invullen van het contactformulier zullen de persoonsgegevens voor een bepaalde periode bewaard worden voor het verlenen van service, maar de ingezonden informatie zal niet worden gebruikt voor marketing doeleinden. Bij het gebruiken van dit contactformulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in onze Privacy Policy. Voor de volledige privacy verklaring klik hier.

   

  Hopelijk tot snel!

  Algemene voorwaarden 

   

   

  Een afspraak maken ?

  Alle dagen mogelijk tussen 9.00 – 18.00. Daarbuiten op aanvraag. Bezoek aan de studio alleen op afspraak mogelijk.

  +31 6 13452895

  info@lindahemmesfotografie.nl

  Facebook

  Instagram 

  linda hemmes studio portret fotograaf

  studio impressie Linda hemmes

  Publicatie & promotie

  Bij het maken van een afspraak stem je in dat alle foto’s uit de fotoshoot ter promotie kunnen worden gebruikt op mijn website, blog, gedrukte portfolio of als promotie materiaal. Mocht je hier bezwaar tegen hebben laat het me dan weten voor of tijdens onze afspraak. Als je foto’s publiekelijk gebruikt (bv social media) is dat alleen toegestaan met naamsvermelding. Wil je de foto’s commercieel gebruiken dien je eerst met mij contact op te nemen.

   

   

  KVK nr: 53596234 | BTW nr: NL001753425B81 | NL15 RABO 0163 3919 20 | BIC RABONL2U

  Contact

  T +31 6 13452895

  info@lindahemmesfotografie.nl

  Studio Middelburg, Zeeland NL

  Social

  Instagram posts