Alweer een super tof jaar voorbij, op naar de volgende

23 september 2011 – 23 september 2017

Zes jaar alweer, wat gaat de tijd toch hard! Vandaag 6 jaar geleden schreef ik mij in bij de kamer van Koophandel, ik was toen nog bezig met de fotovakschool maar voelde dat ik dit moest doen. En nu 6 jaar later, wow, wat is er veel gebeurd in die jaren. En vooral het laatste jaar! Want toen ik mij inschreef kon ik me nog niet zo goed voorstellen dat ik 5 jaar later echt helemaal voor de fotografie zou gaan en dat is toch wat ik heb gedaan. En wat er dan allemaal op je pad komt is gewoon eigenlijk niet te geloven!  Ik heb zoveel leuke dingen mogen doen en zoveel inspirerende mensen ontmoet. Ben samen met Digna de binnenkijker gaan schrijven en fotograferen voor de Zeeuwze.nl en we hebben al heel Zeeland rond gecrossed. Mooie bruiloften mogen meemaken en heel de zomer met verschillende families rond gerend op de vele stranden van Zeeland en zelfs awards gewonnen!

En natuurlijk heb ik daarnaast niet stil gezeten! Er staan hele leuke dingen op de planning en de fotoshoots daarvoor staan ook al in de agenda. Spannend allemaal, maar kan daar helaas nog niks over verklappen. Maar houd mijn Facebook pagina in de gaten, binnenkort meer over mijn nieuwe plannen!

En wie jarig is trakteer! Deze traktatie en hoe je deze kan winnen komt in de nieuwsbrief te staan van 1 oktober. Heb je je nog niet ingeschreven maar ben je wel nieuwsgierig wacht dan niet te lang en schrijf je in hier onderaan de pagina ⇓

Hieronder een greep uit de shoots van afgelopen jaar!

Liefs, Linda

Gratis E-Book The Power of Posing

 

Dit e-book heb ik speciaal geschreven voor jou als liefhebber van portretfotografie. Het maakt niet uit of je beginnend of gevorderd bent. Als jij meer wil weten hoe je het beste iemand door de poses heen kan loodsen, hoe je die volledige connectie met diegene maakt die voor jou lens staat en zo de energie van iemand kan shiften voor betere resultaten. Waardoor niet alleen je model een veel toffere ervaring heeft tijdens de shoot, maar ook jij veel meer haalt uit elke fotoshoot.

Facebook Groep: Community voor (portret) fotografe: Waanzinnige portretten in je eigen stijl

 

Een community voor (hobby) fotografen waar we kennis delen met elkaar. Elkaar inspireren en waar je terecht kunt met al je vragen over fotografie, ondernemen en mindset. Dus heb je een passie voor fotografie sluit je dan gezellig aan. Aanmelden kan via onderstaande link.